| در ایران انیماتور متخصص کم داریم! |
| چهارشنبه, 23 بهمن 1387 20:49 | ||||||||||||
|
امین مویدی گفت: در روند تولید آثار کیفی با هنرمندان داخلی، دریافتیم که برای رشد و گسترش کمی و کیفی انیمیشن در کشورمان به جز تولید، به آموزش نیروهای کارآمد نیز احتیاج است ؛ وی افزود: ما انیماتور زیاد داریم اما انیماتور متخصص کم داریم و در این حوزه دچارمشکل هستیم.
به گزارش کارتون3000 و به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری ، دبیر شورای طرح برنامه مرکز مطالعات و تولیدات مرکز انیمیشن حوزه هنری، با تاکید بر اینکه برای تولید انیمیشن وجود نیروی متخصص امری لازم و ضروری است، اظهار کرد: برای تحقق این امرباید با پژوهش، استعدادها را کشف کنیم و آنها را آموزش دهیم تا به تولیدات کیفی دست پیدا کنیم. وی با بیان اینکه این روند در مرکز مطالعات و تولیدات انیمیشن حوزه هنری پیگیری و اجرایی شده است، افزود: این مرکزبا انجام پژوهش های کاربردی و مبتنی بر نتایج آن، آسیب ها ونیازهای جامعه انیمیشن کشور را شناسایی کرد و با همکاری استادان دانشگاههای هنری کشور شورای آموزشی تشکیل داد. وی با اشاره به برپایی دوره های جامع آموزشی در این مرکز، ادامه داد: با مشاوره متخصصان و صاحب نظران در این دوره های آموزشی (که به صورت ترمی برگزار می شود)، مباحث کاربردی همچون طراحی شخصیت، فضا و ... آموزش داده می شود و با هماهنگی که با موسسه آموزش عالی سوره انجام شده است به کسانی که این دوره ها را بگذرانند مدرک پایان دوره اعطا خواهد شد.
Powered by !JoomlaComment 3.26
3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."
|
