صفحه اصلی اخبار انیمیشن تلویزیون تنها شانس کودکان برای دیدن انیمیشن
تلویزیون تنها شانس کودکان برای دیدن انیمیشن
چهارشنبه, 26 فروردين 1388 11:36

 

بهروز يغماييان معتقد است نمايش انيميشن‌هاي بلند سينمايي در رسانه ملي از اهميت بالايي برخوردار است و بخشي از رفتار كودكان با ديدن اين انيميشن‌ها شكل مي‌گيرد.

 

به گزارش کارتون3000 و به نقل از فارس  بهروز يغماييان، كارگردان انيميشن ،گفت: تنها فرصت كودكان و نوجوانان براي مشاهده آثار ارزشمند در حوزه انيميشن صدا و سيماست و شانس ديگري براي نمايش فراگير اين آثار در كشور وجود ندارد. 

بهروز یغماییان 

وي ادامه داد: نمايش اين گونه آثار مي‌تواند سطح سليقه كودكان را در مواجهه با انيميشن بالاتر برده و انتظار آنان را بيشتر كند. 

وي با اشاره به اينكه صدا وسيما خود ضوابط فرهنگي را در گزينش آثار رعايت مي‌‌كند، اظهار داشت: دست‌اندركاران انيميشن كشور نيز با بالاتر رفتن ذائقه عمومي مخاطبان، خود به خود كيفيت بالاتري را در آثارشان به كار مي‌بندند. 

وي در حال حاضر مشغول ساخت سريال انيمشن «تونل زمان:ايران تا ثريا» است. 

نظر ها
افزودن جدید جستجو
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
عنوان:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss:
:D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo:
:huh::whistle:;):s:!::?::idea::arrow:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
در حال حاضر 652 مهمان آنلاین می باشند

© 2006-2011 All rights reserved for Cartoon3000 Group. | Powered by irw3.com

مطالب مرتبط